Na Domašu sa po rokoch vráti súťaž krásy MISS DOMAŠA

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 87
NajhoršíNajlepší 

Článok obsahuje videá: Po tom, čo Holčíkovská samosrpáva "vypudila" najväčší festival Prešovského kraja Summer fest na Šíravu, po tom, čo Kvakovská samospráva ohrozila letný festival SUN DANCE sa na Domašu po rokoch opäť vracia súťaž krásy MISS DOMAŠA. Nie však do Vranovského okresu, ale do okresu Stropkovského. Čí je to nápad vrátiť Miss na Domašu a aký bude program?

Kto stojí za myšlienkou opäť vrátiť Miss na Domašu? 

S celou iniciatívou usporiadať po rokoch opätovne Miss na Domaši prišiel člen petičného výboru za záchranu Domaše a majiteľ kempingu na Tíšave Pavol Pelák. Ako hovorí, Domaša potrebuje niečo kultúrne aby sa ľudia mali možnosť niekde zabaviť. 


Miss Domaša bola tradičným podujatím a posledné roky sa konala na amfiteátri v meste Prešov. Som Prešovčan, ale Miss Domaša na Prešovskom amfiteátri? To k sebe jednoducho nejde. To je ako keby sa usporiadal MISS SR v Čechách. 


Dali sme preto dokopy všetky sily a pokúsime sa usporiadať opätovne Miss na Domaši. Je to miesto, kam MIss Domaša naozaj patrí a nie niekde na Prešovský amfiteáter. Tam nech je Miss Prešov a nie Miss Domaša. 


V rámci MISS sa na Tíšave uskutoční aj tradičný JOJ CUP, kde sa stretnú všetci známy moderátori televízie JOJ a celý deň si budú merať sily v plážovom volejbale. Volejbalový turnaj začne o 9.00 hodine ráno. Veríme, že moderátori vydržia až do večerných hodín, keďže v minulých rokoch sa spoločensky unavili. 


Program Miss štartuje o 19.00 hodine: 

V programe vystúpia Prešovské hviezdy legenda Peter NAGY, Katka Knechtová a obľúbená kapela všetkých festivalov Helenine oči. Okrem nich sa návštevníci môžu tešiť na Michaelu, Zuzanu Mikovú a YELLOWE. Po skončení sa uskutoční VIDEO DISKO  a LASER SHOW v podaní Ruda Voita. Moderátorom večera bude Michal Farkašovský - redaktor televízie JOJ. 


Organizačné pokyny: 

Autom sa na Tíšavu nedostanete. Autom sa dostanete najbližšie k podniku Rumpeľ. Odtiaľ to už máte na skok. Celý arál bude strážený bezpečnostnou službou, do areálu budú 3 vchody. V celom priestranstve budú stánky s občersvením, grilované špeciality a podobne vrátane sociálnych zariadení. 


Informácia pre stanujúcich

Náhradný kemping je vyriešený v rekreačnej oblasti Valkov. Viac informácií v kempingu Tíšava. 


Legenda Peter Nagy

  


Prešovská kapela Helenine oči a ich hit Trim ho


Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3